top of page

Troba feina amb el SEOVT

Vols millorar la teva recerca de feina i tenir èxit? Els tallers del SEOVT tornen aquest mes en format telemàtic per aportar-te el coneixement necessari per assolir el teu objectiu.

T'hi esperem!


20/10 de 9:30 a 11:30 hores “L'EINA CLAU PER TROBAR FEINA: FES UN CURRÍCULUM D'ALT IMPACTE”

FORMACIÓ ONLINE. IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Un bon currículum és l’eina imprescindible per aconseguir que les persones seleccionadores et truquin per fer l’entrevista de feina. Vine i aprèn a fer un currículum adaptat als nous temps!


21/10 de 9:30 a 12:30 hores “QUÈ BUSQUEN LES PERSONES SELECCIONADORES? SUPERA LA TEVA ENTREVISTA! PRACTICA LES PROVES DE SELECCIÓ”

FORMACIÓ ONLINE. IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Què valoren les persones que et fan l’entrevista? Existeixen les preguntes trampa? Quines preguntes són les més habituals? Apunta’t i supera la teva entrevista de feina!

27/10 de 9:30 a 11:30 hores “OBRE’T PORTES AMB LES TEVES HABILITATS”

FORMACIÓ ONLINE. IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Què aportes tu a l'empresa com a professional? Aprèn què és una competència i quines són les més valorades per les persones seleccionadores. Identifica les teves i aprèn com utilitzar-les perquè et seleccionin.
28/10 de 9:30 a 11:30 hores "GESTIÓ EMOCIONAL EN LA RECERCA DE FEINA”. FORMACIÓ ONLINE. IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Aprèn quines són les principals emocions i com una correcta gestió d’aquestes t’ajudarà a tenir èxit en el teu procés de recerca de feina.

Telèfon de contacte amb el SEOVT

938415812/636603499

mcvt.seovt@mvalltenes.cat


Kommentare


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page