top of page

SEOVT Empresa

business-3560925_1920.jpg

Des del SEOVT, assessorarem empreses per fomentar el seu creixement, potenciar els seus punts forts i treballar conjuntament en les seves àrees de millora oferint els nostres serveis de manera professional amb compromís i responsabilitat.
Realitzem atenció a les empreses, gestió d’ofertes i selecció de personal, i programes específics de formació empresarial, com jornades de Networking per ajudar a les empreses a crear xarxa entre elles en el territori i assessorament tècnic en qüestions específiques per ajudar en la supervivència empresarial i la seva consolidació.

 

 

 

 

La nostra missió és impulsar la política econòmica i el desenvolupament local,   fomentant l’emprenedoria i impulsant i facilitant el creixement i la competitivitat del teixit empresarial de la Vall del Tenes.

Amb un marcat esperit de servei públic, apostem per un ecosistema de col·laboració público-privada, proposant programes i formacions que donin valor al nostre teixit empresarial, per tal que sigui més competitiu, sostenible i innovador.

Ens governem per uns valors de bones pràctiques, acompanyant a les empreses amb ètica professional i transparència. El nostre objectiu és recolzar i promoure el desenvolupament empresarial, impulsar la cooperació i professionalitat dels treballadors a través de la millora contínua, desenvolupament de competències i del talent.

Serveis a les empreses:

  • Anàlisi i descripció del lloc de feina

  • Reclutament i selecció de personal

  • Assessorament empresarial

  • Formació transversal

  • Formació a mida

  • Pràctiques empresarials

  • Networking empresarial

Programes:

Responsabilitat Social Empresarial

Accelera el creixement

Coaching Empresarial i executiu

bottom of page