top of page

PROGRAMES

La Vall del Tenes no s'atura

Vols participar en els nostres programes? Si estàs interessat, inscriu-te en aquest enllaç i nosaltres contactarem amb tu

La Vall del Tenes no s'atura

"La Vall del Tenes no s'atura" és un programa de millora de l'ocupabilitat adreçat a persones en situació d’atur o millora de l’ocupació entre 16 i 64 anys que vulguin aconseguir ser més eficients i eficaços en la seva recerca de feina.

 

Així, d’una banda, els tallers de "La Vall del Tenes no s'atura" aporten coneixements relacionats amb la recerca de feina i, d’altra, conviden les persones a tenir una actitud més proactiva, positiva i de millora dels seus punts forts per facilitar l’accés a una feina.

L’execució dels tallers és dinàmica, participativa i aporta aprenentatges amb eines actuals per a la recerca de feina, l’autoconeixement i el desenvolupament personal (perfil professional, competències, test competencial, canva per fer un currículum,...). 

Un cop realitzades les sessions grupals, es realitzen assessoraments individuals per treballar aquells punts que cada participant requereixi.

LA VALL DEL TENES NO S'ATURA - SESSIONS GRUPALS QUE OFEREIX:

 

LOGO LVTNA TRANSP.png

El programa “La Vall del Tenes no s’atura” consta de diverses accions grupals en les quals es treballen tècniques de recerca de feina, orientació o temes específics (monogràfics) per aconseguir canvis en la visió que tenen els participants, tant d'ells/elles mateixos com del mercat laboral, trencant creences que els limiten la seva recerca de feina i aconseguint eines (com fer un currículum més eficient, practicar entrevistes, treballar les competències,...) per poder accedir a un lloc de treball.

 

TÈCNIQUES DE RECERCA DE FEINA

 

TRF LVTNA.jpg

ORIENTACIÓ

OR LVTNA.jpg

SELECCIÓ GRUPAL

OPEN LVTNA.jpg
MON LVTNA.jpg

MONOGRÀFICS

Obrim Pas 

Obrim Pas és un programa d’acompanyament personalitzat, dirigit a persones que per les seves característiques poden tenir dificultats en el procés de recerca de feina.

Tu també vols aconseguir els teus objectius? Participa a l'Obrim Pas, t’acompanyarem!

Integra Jove 360º

Tens entre 16 i 29 anys? 

 

Programa d'acompanyament personalitzat en la recerca de feina per a joves d'entre 16 i 29 anys.

 

T’acompanyem individualment per a que aconsegueixis els objectius que et proposis, donant resposta a la teva situació actual i tenint en compte la vessant laboral, social i emocional.

 

T'ajudem a trobar feina!

integra jove.png

Pràctiques empresarials

startup-593296_1920.jpg

El conveni en pràctiques és el primer pas en la carrera professional de molts/es estudiants que estan realitzant una formació i una forma d'enriquir la seva experiència laboral.

 

Per oferir aquesta oportunitat a aquelles persones que estiguin en aquesta situació, el Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes vol ajudar-vos a trobar una empresa del nostre territori on fer unes pràctiques de proximitat. 

És el teu cas?

Et donem un cop de mà!

bottom of page