PROGRAMES

La Vall del Tenes no s'atura

Vols participar en els nostres programes? Si estàs interessat, inscriu-te en aquest enllaç i nosaltres contactarem amb tu

La Vall del Tenes no s'atura

"La Vall del Tenes no s'atura" és un programa de millora de l'ocupabilitat adreçat a persones en situació d’atur o millora de l’ocupació entre 16 i 64 anys  que vulguin aconseguir ser més eficients i eficaços en la seva recerca de feina.

El programa “La Vall del Tenes no s’atura” consta de diverses accions grupals en les quals es treballen tècniques de recerca de feina, orientació o temes específics (monogràfics) per aconseguir canvis en la visió que tenen els participants, tant d'ells/elles mateixos com del mercat laboral, trencant creences que els limiten la seva recerca de feina i aconseguint eines (com fer un currículum més eficient, practicar entrevistes, treballar les competències,...) per poder accedir a un lloc de treball.

 

Així, d’una banda, els tallers de "La Vall del Tenes no s'atura" aporten coneixements relacionats amb la recerca de feina i, d’altra, conviden les persones a tenir una actitud més proactiva, positiva i de millora dels seus punts forts per facilitar l’accés a una feina.

L’execució dels tallers és dinàmica, participativa i aporta aprenentatges amb eines actuals per a la recerca de feina, l’autoconeixement i el desenvolupament personal (perfil professional, competències, test competencial, canva per fer un currículum,...). 

Un cop realitzades les sessions grupals, es realitzen assessoraments individuals per treballar aquells punts que cada participant requereixi.

LA VALL DEL TENES NO S'ATURA - SESSIONS GRUPALS QUE OFEREIX:

 

TÈCNIQUES DE RECERCA DE FEINA

 

ORIENTACIÓ

SELECCIÓ GRUPAL

MONOGRÀFICS

Obrim Pas 

Obrim Pas és un programa d’acompanyament personalitzat, dirigit a persones que per les seves característiques poden tenir dificultats en el procés de recerca de feina.

L'OBRIM PAS OFEREIX:

Tu també vols aconseguir els teus objectius? Participa a Obrim Pas, t’acompanyarem!

En la passada edició d’Obrim Pas (2019), un 48.10% de les persones que hi van participar van aconseguir inserir-se en el mercat de treball.

Club Jove

Tens entre 16 i 29 anys? 

 

El Club Jove del SEOVT et pot ajudar!

 

T’oferim la possibilitat de participar i formar part del nostre grup de suport. Podràs desbloquejar les teves pors, marcar-te un objectiu laboral i arribar a on sempre has somiat.

 

No deixis que aquesta situació t’atrapi i segueix el teu camí. Nosaltres t’ajudem!

Pràctiques empresarials

El conveni en pràctiques és el primer pas en la carrera professional de molts/es estudiants que estan realitzant una formació i una forma d'enriquir la seva experiència laboral.

 

Per oferir aquesta oportunitat a aquelles persones que estiguin en aquesta situació, el Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes vol ajudar-vos a trobar una empresa del nostre territori on fer unes pràctiques de proximitat. 

És el teu cas?

Et donem un cop de mà!

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube