top of page

Selecció de personal

Trobar els/les candidats/es per a la teva empresa és un llarg procés. Per això, posem a la teva disposició un servei tècnic i de qualitat que et donarà suport a l’hora gestionar el talent a la teva organització amb l'objectiu de facilitar aquest reclutament i les persones entrevistades s’adeqüin al perfil i a la cultura de l’empresa.

 

Oferim:

  • Servei personalitzat: fem un seguiment del procés de selecció fins que l’oferta es tanca.

  • Confidencialitat: la difusió de les ofertes i la selecció de candidats es fa tractant les dades de l’empresa amb total confidencialitat.

  • Professionalitat: els nostres tècnics tenen àmplia experiència en recursos humans i selecció.

  • Sense cost: el servei està totalment subvencionat per la Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona.

 

Des del Servei d'Empresa i Ocupació Vall del Tenes (SEOVT) disposem d'una àmplia borsa de treball adreçada a totes les empreses que necessiteu contractar personal. 

Part d'aquesta borsa està formada per persones treballadores amb diferents perfils professionals dels quatre municipis que integren la Mancomunitat de la Vall del Tenes. El nostre valor afegit és que els candidats/es que us enviem han estat atesos i seleccionats pels nostres tècnics/es d'ocupació i que tot el procés està certificat per la normativa de qualitat ISO 9001. 

 

Més informació contactant amb  mcvt.seovt@mvalltenes.catTelf 93 841 58 12

bottom of page