top of page

Formació

 

La formació de les persones és un factor determinant tant per al seu desenvolupament personal com professional. En l'àmbit empresarial, aquests coneixements han de ser considerats com un factor de producció que afecta indubtablement la competitivitat de les nostres empreses.

Com a emprenedors/es aquesta formació és una eina clau que aporta un valor afegit a la teva activitat dins d'un mercat altament competitiu, essent un tret diferencial i ampliable al llarg de tota la vida professional i personal.

Per aquest motiu, el Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes t'ofereix formació tècnica i competencial millorant els recursos dels quals ja disposes i treballant per obtenir l'èxit de la teva nova vida empresarial.

En l'àrea de l'emprenedoria trobaràs una formació adreçada a tots els emprenedors/es independentment de la teva futura àrea d'activitat, que et servirà de gran suport en l'inici d'aquesta nova etapa professional.

Aquesta formació inclou aspectes com ara el màrqueting, finances, formes jurídiques d'una empresa… que et proporcionaran uns coneixements i una visió global que et permetran conèixer i estar al corrent de totes aquestes qüestions.

bottom of page