PROGRAMES

Club de l'emprenedor/a

Vols participar en els nostres programes? Si estàs interessat, inscriu-te en aquest enllaç i nosaltres contactarem amb tu

Club de l'emprenedor/a

El Club de l’Emprenedor s’articula com un espai de trobada i de treball a disposició dels emprenedors i les emprenedores de la ciutat que hagin creat o estiguin treballant en el seu projecte d’empresa. Al Club podran posar en comú aspectes relacionats amb els projectes empresarials, compartir i intercanviar experiències, i participar de les activitats que es programen específicament pel seu col•lectiu.


Els objectius del Club de l’emprenedor es poden resumir en: 

 • Impulsar la cultura emprenedora al municipi.

 • Facilitar als emprenedors i les emprenedores un espai de treball on elaborar el pla d’empresa

 • Promoure l’intercanvi d’experiències i opinions.

 • Enfortir les habilitats que formen el caràcter emprenedor

 • Generar noves idees empresarials

 • Contribuir a la consolidació i enfortiment dels projectes i les empreses.

 • Fomentar l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Amb la creació del Club de l’Emprenedor es posa a disposició un espai on recollir propostes i intercanviar experiències i opinions al voltant del fet d’emprendre. A més, es posa a disposició les eines necessàries per poder realitzar el pla d’empresa, consultar bibliografia, connectar-se a internet, accedir a programes de formació, tallers i altres.

Programa Consolida't

El programa Consolida’t està adreçat a les persones emprenedores que han creat una empresa, amb un mínim d’un any d’antiguitat. Té per objectiu  donar suport a  la consolidació i enfortiment del treball autònom, mitjançant l’assessorament personalitzat d’experts en cada matèria, durant l’any de duració del programa. Així, els experts del programa analitzaran el pla estratègic de cada empresa participant, la forma jurídica més escaient  i definiran el  seu pla de màrqueting. Posteriorment, es realitzarà formació en l’àmbit financer comptable i s’oferirà  als participants la possibilitat de potenciar aspectes com el màrqueting digital, la comunicació empresarial,  potenciar el networking o gestionar el temps de manera més eficient.

Més informació: https://www.consolidat.cat/ 

Tallers d'Emprenedoria per a Joves

Per tercer any consecutiu, el departament d’Emprenedoria del SEOVT torna a oferir els tallers d’emprenedoria per a estudiants d’ESO, cicles i Batxillerat als Instituts dels 4 municipis que integren la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

Aquests tallers, emmarcats dins el  contingut curricular de secundària, pretenen fomentar l’esperit emprenedor dels i de les estudiants com una forma de vida. Es treballen continguts com  “Què significa ser emprenedor” i  “Generació d’idees”, que basant-se en el foment del pensament lateral  demostren que l’actitud és la clau de l’èxit emprenedor.

També es  forma als alumnes sobre què necessiten per a  dissenyar un Pla d’empresa i com portar-lo a terme.

Programa Cultura Emprendora a l'Escola (CuEmE)

Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials .Està impulsat per la Diputació de Barcelona i participen les escoles del nostre territori a través de la Mancomunitat de la Vall del Tenes. Les àrees directament implicades són les d’educació dels ajuntament participants, i la de promoció econòmica representada pel SEOVT, amb l’objectiu de facilitar la relació de les escoles amb l’entorn, actuant com a dinamitzadors i coordinadors del projecte, posant els seus recursos al servei de l’esperit emprenedor de l’alumnat.

La metodologia educativa és el treball per projectes.

El programa CuEmE, Cultura emprenedora a l’escola, fomenta l’esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària, alhora que reforça valors com la solidaritat, la igualtat d’oportunitats i l’equitat i constitueix una eina d’inclusió social.

La cooperativa centra l’activitat empresarial en la persona i no en el capital, es gestiona de manera democràtica i participativa i dóna part dels beneficis a projectes socials,triats per les pròpies cooperatives.

Enguany s’està portant a terme la 6ena edició, amb la participació de les escoles El Colomer, de Bigues i Riells,  Rosa Oriol, de Lliçà i Els Vinyals, de Lliçà de Vall.

Més informació: https://www.diba.cat/web/cueme

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • Google Play icono social
 • YouTube