top of page

MITES I LLEGENDES A L'HORA D'EMPRENDRE

Iniciar un projecte genera incertesa sobre quin és el millor camí a seguir i molts dubtes sobre com generar els riscos que creiem que comporta, fins al punt de paralitzar-nos i no portar a terme el projecte o no desenvolupar el seu màxim potencial.


Aquesta formació t'ofereix eines sorprenents per a combatre aquestes dificultats i poder posar en pràctica tot el potencial de la nostra idea de negoci. Posem al teu abast eines i recursos actuals i innovadors que et sorprendran i t'aproparan a nous horitzons amb els quals et sentis amb tots els recursos per assolir els teus objectius.
Data: 24 i 29 de novembre 2022

Horari: 9:30 a 13:30h

Formació Presencial al SEOVT.

Formador: Carlos Bella


PROGRAMA


Sessió 1

1- Introducció; pors creences, mites i llegendes. 2- Explicació de conceptes clau. La por, bloquejos, distorsions cognitives, creences limitants. 3- Tipus d'emocions. Emocions primàries i secundàries. Principals pors de la persona emprenedora. 4- Amenaces reals? La certesa de la incertesa.

Sessió 2

1- Introducció: acaba amb els fantasmes. 2- Creences limitadores vs. creences potenciadores de l’emprenedora. 3- Competències emocionals. Percepció, facilitació, comprensió i regulació emocional.


Reserva la teva plaça aquí. Places limitades a l'aforament.


Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page