top of page

PREPARA'T PER TROBAR FEINA AMB LES NOSTRES FORMACIONS ONLINE!“FES EL TEU CURRÍCULUM ATRACTIU PER A LES EMPRESES AMB CANVA”


Vols aprendre a fer un currículum més atractiu? Crea dissenys increïbles amb les eines i les plantilles de Canva. T'explicarem el funcionament d’aquest web perquè puguis donar el teu toc personal i professional al currículum."ENFRONTA'T A LES TEVES PORS: PRACTICA UNA DINÀMICA GRUPAL"


Les dinàmiques grupals són una de les proves habituals en un procés de selecció. Practica amb nosaltres i aprèn què és el que cerquen les empreses amb aquesta activitat.

T'animes? Enfronta't a les teves pors i perfecciona el teu estil!"OBRE’T PORTES AMB LES TEVES HABILITATS. AUTOCONEIXEMENT"


Què aportes tu a l'empresa com a professional? Aprèn què és una competència i quines són les més valorades per les persones seleccionadores.


"LA FÓRMULA SECRETA PER FER UN BON CURRÍCULUM"


Vols fer un currículum atractiu per a les empreses? Tens dubtes sobre com fer-lo. T'explicarem els punts clau que has de tenir en compte per fer un bon currículum."SUPERA UNA ENTREVISTA DE FEINA AMB ÈXIT"


Quines preguntes et pots trobar en una entrevista? Quins aspectes valoren les empreses? Prepara’t per superar la teva propera entrevista amb les nostres recomanacions.


Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page