top of page

La Vall del Tenes no s'atura!

"La Vall del Tenes no s'atura" torna en format webinar! Dues noves jornades, per aprendre com fer un bon currículum i com superar una entrevista de feina amb èxit, que es realitzaran online a través de la plataforma Cisco Webex.

Per assistir és imprescindible que t’inscriguis al formulari de l’activitat que t’interessa, cadascuna té el seu propi formulari.

T'enviarem la convocatòria de la sessió un dia abans al correu electrònic que ens indiquis en el formulari amb el botó per poder-te unir. Revisa que les dades que insertes en aquest formulari són correctes perquè t'arribi la convocatòria.

És molt important que el mateix dia accedeixis els 5 minuts previs a l'hora d’inici.


“LA FÓRMULA SECRETA PER FER UN BON CURRÍCULUM”


Vols fer un currículum atractiu per a les empreses? Tens dubtes sobre com fer-lo. T'explicarem els punts clau que has de tenir en compte per fer un bon currículum.


Dia: 29 de juny

Hora: 11:00 a 12:30 hores

Plataforma: Cisco Weber Meetings“SUPERA UNA ENTREVISTA DE FEINA AMB ÈXIT”Vols saber quines preguntes et pots trobar en una entrevista? Quins aspectes valoren les empreses? T'explicarem els punts clau que has de tenir en compte per superar-la.


Dia: 30 de juny

Hora: 11:00 a 12:30 hores

Plataforma: Cisco Weber Meetings


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page