top of page

Places esgotades al programa "GIRA MUJERES" d' impuls de l'emprenedoria femenina.

Des del SEOVT et presentem el programa GIRA MUJERES, organitzat en col·laboració amb l'Associació Dona Activa i el suport de Fundació Coca-Cola, que té com a objectiu impulsar l’emprenedoria de les dones de 18 a 60 anys, recolzant econòmicament els seus projectes. T’ oferim assessorament per a trobar idees de negoci, coneixements bàsics d’emprenedoria i 30 hores de formació per a posar en marxa el teu projecte. No necessites cap coneixement previ! Si ja has engegat el teu projecte i vols replantejar la seva viabilitat, també pots participar al programa. Volem que el confinament no aturi el teu projecte. Amb la Plataforma de GIRA MUJERES podràs seguir endavant amb la teva idea de negoci des de casa, acompanyada per expertes que t’assessoraran sobre la viabilitat de la teva idea. A més, el programa atorga 3.000 € i 3 mesos d’acompanyament als 3 millors projectes a nivell nacional. Degut a la demanda obtinguda, s'han esgotat les places de les sessions virtuals GIRA MUJERES_VALL DEL TENES EN LÍNIA , els dies 14 i 15 de maig , de 10 a 13 hores. Si t' has quedat sense, contacta a mcvt.empren.seovt@mvalltenes.cat

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page