top of page

Descobreix les teves fortaleses


En l’actualitat algunes empreses utilitzen els jocs d’escape room com a part dels seus processos de selecció.


L’escape room posa en marxa un conjunt de competències que les empreses busquen als candidats: treball en equip, habilitats de comunicació, capacitat d’influència, presa de decisions, gestió de la informació...

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT), organitzem els dies 5 i 6 de març l'activitat "T'apuntes a fer un escape room?" perquè tinguis l'oportunitat de: • Aprendre a reconèixer les fortaleses i saber-les fer valer durant el procés de recerca de feina, tant en el currículum com en les entrevistes. • Conèixer, a través del joc, quines són les competències bàsiques dels participants: treball en equip, habilitats comunicatives, lideratge, gestió del temps, resolució de conflictes, escolta activa, pensament lateral... • Conèixer els punts forts, i saber de quina manera es poden exposar en un currículum i fer valer en les entrevistes. • Establir un pla de millora personal en funció del projecte professional.

PLACES LIMITADES Inscripció: Clica aquí


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page