top of page

Noves formacions al mes d'octubreEl Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes vol ser un espai de referència per a les persones del territori, aportant nous coneixements i valor afegit a nivell personal i professional. Amb aquest objectiu us informem de les activitats formatives que realitzarem properament:


ATENCIÓ AL CLIENT EN ANGLÉS (30 hores): Data d'inici: 2 d'octubre de 2019 Data de finalització: 15 d'octubre de 2019 Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 12:30 hores Lloc: Instal·lacions del SEOVT (C/Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt) FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL (30 hores): Data d'inici: 16 d'octubre de 2019 Data de finalització: 29 d'octubre de 2019 Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 12:30 hores Lloc: Instal·lacions del SEOVT (C/Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt)

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page