top of page

INFORMACIÓ LÍNIA D'AJUTS DE LA GENERALITAT DE SUPORT EMPRESES i TREBALLADORS EN SITUACIÓ D'ERTO

La Generalitat obra una línia extraordinària d'ajuts a les empreses per al manteniment dels llocs de treball de persones treballadores en situació d'ERTO a 31 de gener de 2021.


A més, els treballadors en ERTO podran sol·licitar, paralel·lament, un ajut extraordinari per complementar la pèrdua de poder adquisitiu .  • Ajut extraordinari a les empreses en ERTO.

Les empreses amb treballadors en ERTO actiu a 31 de gener de 2021 podran beneficiar-se de l’ajut extraordinari per mantenir els llocs de treball en situació d’ERTO.


L’empresa es compromet a mantenir el mateix nombre de treballadors a 31 de desembre de 2021 respecte el 31 de desembre de 2020. En cas d’incompliment d’aquest manteniment dels llocs de treball, es revocarà la subvenció i s’haurà de reintegrar la totalitat de l’import rebut, juntament amb els interessos de demora corresponents.

Els ajuts es podran demanar a partir del, 15 de febrer, a les 12.00 hores, i fins al dia 22, a les 12.00 hores, a través del Canal Empresa, omplint el model formalitzat.

Les subvencions s’atorgaran per concurrència competitiva, i el criteri de valoració serà la disminució de la facturació de l’exercici 2020 respecte l’any anterior. Es donarà prioritat a les empreses que hagin patit majors pèrdues percentuals.

Podeu consultar les bases completes al DOGC

  • Ajut extraordinari a les persones treballadores en ERTO.

A més, us informem que la Generalitat ofereix un ajut extraordinari a les persones treballadores en ERTO.

Per sol·licitar l’ajut caldrà emplenar el formulari disponible a l'espai de Tràmits de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, cercant el tràmit “Inscripció prèvia a l’ajut extraordinari per a persones treballadores afectades per un ERTO derivat de la COVID-19 i per a persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària”

Es podrà sol·licitar a partir de les 9:00 del dia 15 de febrer de 2021 i fins a les 15.00 hores del dia 25 de febrer de 2021.


Podeu consultar més informació al DOGC


Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page