top of page

Millora la teva recerca de feina


09/06 de 9:30 a 11:30 hores “OBRE’T PORTES AMB LES TEVES HABILITATS”

(ACTIVITAT PRESENCIAL)


Què aportes tu a l'empresa com a professional? Aprèn què és una competència i quines són les més valorades per les persones seleccionadores. Identifica les teves i aprèn com utilitzar-les perquè et seleccionin.14/06 de 9:30 a 11:30 hores “L'EINA CLAU PER TROBAR FEINA: FES UN CURRÍCULUM D'ALT IMPACTE”


(ACTIVITAT PRESENCIAL)


Un bon currículum és l’eina imprescindible per aconseguir que les persones seleccionadores et truquin per fer l’entrevista de feina. Vine i aprèn a fer un currículum adaptat als nous temps!17/06 de 9:30 a 12:30 hores “QUÈ BUSQUEN LES PERSONES SELECCIONADORES? SUPERA LA TEVA ENTREVISTA! PRACTICA LES PROVES DE SELECCIÓ”

(ACTIVITAT PRESENCIAL)


Què valoren les persones que et fan l’entrevista? Existeixen les preguntes trampa? Quines preguntes són les més habituals?


Apunta’t, practica amb nosaltres diferents proves de selecció i supera la teva entrevista de feina!


29/06 de 17:00 a 19:00 hores “BRÚIXOLA FORMATIVA”

(ACTIVITAT ONLINE)


Et sents perdut/da? Vols fer un canvi professional i et planteges formar-te? Saps a quines formacions pots accedir si estàs inscrit/a al SOC? Inscriu-te a la nostra activitat i troba l'orientació que necessites!


Les ACTIVITATS PRESENCIALS es duran a terme a les instal·lacions del SEOVT (Ajuntament de Lliçà de Vall, 2a planta. Plaça de la Vila s/n)Telèfon de contacte amb el SEOVT

938415812/636603499

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page