top of page

Les cooperatives escolars de la Vall del Tenes venen al Mercat i fan la cloenda del programa CuEmE.


Les 11 cooperatives de les escoles de la Vall del Tenes participants al programa Cultura Emprenedora a l’Escola van vendre els seus productes al mercat setmanal de dissabte.


El 5 de juny van vendre al mercat les cooperatives de les escoles de Bigues i Riells, El Colomer i El Turó, mentre que les escoles de Lliçà de Vall, Els Vinyals i Les Llisses, ho van fer el dissabte 12 de juny..

Les cooperatives van rebre al mercat la visita dels alcaldes, regidors i tècnics de Promoció Econòmica i Educació dels respectius municipis, direcció i presidència de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i direcció i personal tècnic d’emprenedoria del Servei d’Empresa I Ocupació de la Vall del Tenes.

El diputat president de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, Alfredo Vega, també va assistir al mercat per a visitar les cooperatives, on va conèixer els diferents càrrecs que les composaven, els productes que havien fabricat i les entitats que rebrien els guanys aconseguits amb la venda,ja que les pròpies cooperatives, en assemblea, havien decidit prèviament destinar part dels beneficis a diferents ONG.

er finalitzar el programa, durant el mes de juny es va fer un acte de cloenda a cada escola, on els i les alumnes de les cooperatives van rebre un diploma de participació de mans de les alcaldies, regidories, personal tècnic d'educació de cada municipi i de la presidència i personal tècnic de la Mancomunitat.

Per finalitzar el programa, durant el mes de juny es va fer un acte de cloenda a cada escola, on els i les alumnes de les cooperatives van rebre un diploma de participació de mans de les alcaldies, regidories, personal tècnic d'educació de cada municipi i de la presidència i personal tècnic de la Mancomunitat.Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page