top of page

KIT BÀSIC PER DISSENYAR EL TEU PLA DE MÀRQUETING

Saps com dissenyar una estratègia de màrqueting bàsica per donar a conèixer la teva empresa? Coneixes les eines per construir la teva marca, la teva identitat corporativa?


Si has iniciat recentment el teu negoci o estàs pensant a fer-ho, és cabdal que arribis als teus clients per fer créixer la teva empresa i aconseguir els teus objectius comercials.


El pròxim 6 d'octubre, de 9 a 14h, et convidem a participar a la formació on line ESTOIG BÀSIC DE COMUNICACIÓ PER DONAR A CONÈIXER EL TEU NEGOCI, amb el que coneixeràs els criteris de màrqueting tant per realitzar el disseny com per la redacció de continguts .Contingut:


- El posicionament comercial: saber qui som i com voler ser percebuts.

- La identitat corporativa per a la construcció de la marca: el logotip, la base line, el manual bàsic d’identitat corporativa.

- Naming: aplicacions i metodologia.

- La targeta de visita.

- La web.

- La presentació corporativa: com vendre el teu negoci a través d’un PDF: criteris de màrqueting en la redacció de continguts i el disseny.

- Les xarxes socials: estratègia base i plans de continguts.

- E-mailings i Newsletter: consells per a l’eficàcia comercial.

- El fullet promocional: estructura i continguts.

- Exercici pràctic per a l’elaboració d’una peça de comunicació.


Expert: Tona Codina, consultora i redactora creativa. Des del 2011, formadora in-company en redacció publicitària, comunicació empresarial, xarxes socials, màrqueting i atenció al client en empreses i altres entitats i professora. Des del 2013, professora del Postgrau per a emprenedors a l’IEBS.


Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page