top of page

Impulsa el teu negoci.Consolida't!

Inici al febrer! Inscripcions en aquest enllaç.


El SEOVT, en col·laboració amb la Fundació Martí L’Humà, obre inscripcions al programa Consolida’t, dirigit a persones autònomes, exautònomes i microempreses, que et permetrà l’enfortiment o reinvenció de la teva empresa, 100% subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El programa Consolida’t dóna suport a la consolidació del treball autònom mitjançant l’assessorament personalitzat de consultors experts i la formació per a la millora de la gestió empresarial, segons les necessitats detectades.


Com a mesura per fer front a la COVID19, aquest any es podran tornar a presentar persones que ja han realitzat el programa.

A més, les activitats es realitzaran en modalitat virtual.


Requisits de participació:


· Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).

· Persones treballadores autònomes societàries integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tingui més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000 € anuals.

· Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte de treball autònom.

Per a més informació sobre el programa inscriu-te en aquest enllaç.


PLACES LIMITADES!

Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page