top of page

DECÀLEG DE BONES PRÀCTIQUES PER A EMPRENDRE

Presentem 10 estratègies per a garantir la supervivència de l'empresa més enllà dels 5 primers anys. Estan basades en l'experiència real de pimes que han posat en joc aquestes pràctiques per consolidar-se.


16 i 17 de novembre, de 9:30 a 13:30 h.

Formació presencial al SEOVT.


A càrrec d'Eulàlia Balañà, assessora per a la consolidació d'empreses.


Inscripcions en aquest enllaç

CONTINGUTS:


  • Sessió 1:

- Crear per oportunitat de negoci: Crear l'empresa perquè es detecta una oportunitat de negoci, no com una opció per deixar d’estar en situació d’atur.

- Lideratge i emprenedoria: Ser molt proactiu/iva. Ser el motor de l'empresa, ser-ne el/la responsable de totes les decisions que es prenen, tant les positives com les negatives.

- Esforç, treball i constància: La dedicació al negoci és constant i completa; es manté el ritme en tot moment i amb visió a mig i llarg termini, amb paciència.

- Orientació al mercat: Tenir experiència en el sector d’activitat de l’empresa, tenir ofici i conèixer el producte o servei, i estar orientat al mercat. Conèixer la competència.

- Capacitat comercial: Capacitat de sortir a vendre el producte o servei en qualsevol moment o circumstància.


  • Sessió 2:

- Inversió inicial i fons de maniobra: Per iniciar el negoci, fa falta començar les activitats amb una inversió inicial mesurada, i per continuar i consolidar-se, cal disposar de finançament que no impliqui una càrrega gaire elevada.

- Control de la gestió.

- Obtenció de beneficis: Tenir beneficis del negoci suposa generar i guanyar diners, amb transparència i integritat. Conèixer els números, el marge i la tresoreria. Disposar d'un sou mínim cada mes per als socis i sòcies treballadores.

- Innovar: Estar obert a fer canvis en la forma de fer les coses, en l’organització de l’empresa, en els productes i serveis que es comercialitzen, en l’atenció als clients. Explorar i introduir noves tecnologies, obrir nous mercats.

- Col·laborar per créixer i consolidar-se: Unir esforços, coneixements i recursos per mantenir-se i créixer.Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page