top of page

COM NEGOCIAR EN CONTEXTOS DIFÍCILS

Saps com negociar en una situació difícil?

Connecta el 6 d'octubre de 9 a 14h a la formació on line COM NEGOCIAR EN CONTEXTOS DIFÍCILS, amb Mònica Mendoza i descobreix 5 tècniques de tancament d'una negociació.


Programa:

– Què és una negociació? – Com donar sensació de poder – La importància del MAAN (Millor Alternativa a un Acord Negociat) – Quin llenguatge fer servir en la negociació – Com tenir autocontrol i tàctiques de pressió de l’altra part – 5 tècniques de tancament en una negociació


Data: 6 d'octubre de 9 a 14 h.


Dirigit a: Empresaris/ies, professionals, autònoms/es .


Formació 100 % subvencionada per Diputació de Barcelona i el Servei d'Ocupació de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

A càrrec de: Mònica Mendoza, llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Master en Direcció Comercial per EADA. Ha realitzat el programa de “Creixement d’empreses” per IESE. Ha desenvolupat la seva carrera en diferents empreses del sector de les noves tecnologies assumint diverses responsabilitats en els respectius departaments comercials, col.laborant en tasques de màrqueting i comunicació, desenvolupament i executant plans a nivell estratègic i obrint noves carteres de clients. És, entre d’altres, assessora de vendes a la patronal Cecot, professora de màrqueting a la UAB, d’EAE Business School i del Col.legi d’Agents Comercials de Barcelona.

Comentarios


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page