top of page

AJUT A L'AUTOOCUPACIÓ JUVENIL PROGRAMA REACT-EU. SESSIÓ INFORMATIVA ON LINE 15 DESEMBRE 17H.

Oberta la convocatòria d'ajut a l'autoocupació juvenil, en el marc del programa REACT-EU (Fons Next Generation), amb la subvenció d'un import fix de fins a 13.510,00 euros per a cada jove que es doni d'alta com a treballador/a autònom de manera ininterrompuda en el règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), en el règim especial de treballadors del mar, en el règim especial de treballadors de la mineria del carbó o en la mutualitat del col·legi professional corresponent, durant un període de 12 mesos.


Per a més informació, connecta a la sessió informativa on line que organitza el SEOVT el 15 de desembre a les 17h. Reserva la teva plaça aquí.


Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els treballadors o treballadores autònoms que tinguin entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) i estiguin desocupats/des en el moment d'iniciar l'activitat com a treballadors o treballadores autònoms i que, prèviament, compleixin els requisits establerts a les bases reguladores. Entre d’ells estar inscrita com a persona demandant d'ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, fins al dia anterior a la data d'inici d'activitat com a treballador o treballadora autònom o bé estar donada d'alta al registre del Programa de garantia juvenil en situació d'«inscrit beneficiari» el dia anterior a la data d'inici de la seva activitat com a treballador o treballadora autònom.


Data límit per sol·licitar: un mes a comptar des de les 9:00 hores de l'endemà de la publicació de la Resolució al DOCG (publicada 9.12.2021)


Per a més informació:


Comments


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page