top of page

JORNADA ON LINE DIA INTERNACIONAL DONA EMPRENEDORA. EMPRENDRE EN FEMENÍ EN TEMPS DE COVID. REPTES I

Si estàs pensant en emprendre, no et perdis la jornada on line que organitza SEOVT amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora.T’informarem dels ajuts actuals a l’emprenedoria femenina i t’assessorarem de com aprofitar les oportunitats per a desenvolupar el teu projecte. A la taula rodona virtual coneixerem emprenedores que ens explicaran com han emprès o adaptat la seva empresa a la situació actual . Et convidem a fer networking!

Reserva el 19 de novembre a la teva agenda.

Inscriu-te aquí

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page