top of page

Com saber què dir quan estàs davant del client.

Si treballes com a autònom/a o tens una pime, això t’interessa!


Molts professionals i autònoms viuen el moment de la venda amb angoixa fruit del desconeixement i la por al rebuig.

La venda és un procés tècnic i seqüencial que es pot aprendre. En el moment de la veritat, quan s’està al davant del client, no es pot confiar en la improvisació ni en la inspiració. Al taller es fa una descripció de les fases de la venda es dedica especial atenció a la fase d’argumentació. Es treballen eines perque en el moment de la veritat puguis transmetre el que és realment important amb serenitat i assertivitat. Després del taller podràs: • Conèixer les fases de la venda consultiva. • Conèixer les motivacions de compra dels teus clients. • Desenvolupar l’argumentari de venda del teu negoci o producte. • Guanyar seguretat en el procés de venda. • Augmentar l’eficàcia de les teves argumentacions Reserva el 2, 5 i 6 d’octubre, de 10 a 13 hores. Inscripcions aquí. ÚLTIMES PLACES!!!

Més infomació a mcvt.empren.seovt@mvalltenes.cat

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page