Formació Comptabilitat Informatitzada

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) i amb la col·laboració de Femarec, organitzem la formació online “Comptabilitat informatitzada” (40 hores) 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Per poder accedir al curs és imprescindible: -Connexió a internet. -Càmera, micro i altaveus. -Ordinador. La formació es realitzarà amb una plataforma online amb activitats, tutorials i un professor per resoldre dubtes i dinamitzar les activitats. Data d’Inici: 13 de juliol Data de finalització: 31 de juliol DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ 9 DE JULIOL Formulari d'inscripció: https://forms.gle/gDedTvqvaJaopwxg6 SI US PLAU REVISA QUE LES DADES QUE INSERTES AL FORMULARI SÓN TOTES CORRECTES, QUALSEVOL ERROR EN ALGUN DELS CAMPS POT DIFICULTAR LA TEVA INSCRIPCIÓ.Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • YouTube
 • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • Google Play icono social
 • YouTube