top of page

Últimes places "Nòmines i seguretat social I"


Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) i amb la col·laboració de Femarec, organitzem la formació online “Nòmines i seguretat social I” (30 hores) 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Per poder accedir al curs és imprescindible: -Connexió a internet. -Càmera, micro i altaveus. -Ordinador. La formació es realitzarà amb una plataforma online i tindrà una part on es faran connexions sincròniques mitjançant canals telemàtics (videoconferències). Aquestes sessions seran gravades per aquelles persones que no puguin accedir en l’horari proposat. Data d’Inici: 22 de juny Data de finalització: 24 de juliol DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ 17 DE JUNY Formulari d'inscripció: https://forms.gle/D56byXiUVCLaoK6x8

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page