top of page

OPEN DAY COVID-19 - Noves entrevistes grupals de selecció

El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, degut a la situació actual generada pel COVID-19, està realitzant entrevistes grupals online. Aquests “Open Days” virtuals, estan enfocats a conèixer la situació laboral actual dels i les participants, així com les seves preocupacions. Realitzant l’entrevista de selecció online, s’ha volgut acompanyar a tots ells i elles a les futures vacants. D’aquesta manera, es podrà presentar el seu perfil com a autocandidatura a les empreses un cop es normalitzi la situació.

El SEOVT valora molt positivament aquest tipus d’actuacions, ja que facilita el procés d’intermediació laboral i ajuda a crear un clima de proximitat i suport entre el servei i els participants.

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page