top of page

Formació per empreses

El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes vol ser un espai de referència per les empreses del territori, aportant valor afegit al creixement i la consolidació empresarial. Amb aquest objectiu us informem de les activitats formatives que realitzarem properament:ECONOMIA CIRCULAR: Data d'inici: 25 de setembre FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


HABILITATS DIRECTIVES (20 hores): FORMACIÓ ADREÇADA A TREBALLADORS/ES EN ACTIU O AUTÒNOMS/ES Data d'inici: 3 d'octubre de 2019 Data de finalització: 24 d'octubre de 2019 Horari: Dijous De 9:00 a 14:00 hores Lloc: Instal·lacions del SEOVT (C/Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt) FORMULARI D'INSCRIPCIÓLA FÓRMULA DE LES 5 VITAMINES PER A L'ÈXIT PROFESSIONAL I PERSONAL (4 hores): Data: 8 d'octubre de 2019 Horari: Dijous De 9:30 a 13:30 hores Lloc: Instal·lacions del SEOVT (C/Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt) FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


EINES DE COACHING (30 hores): FORMACIÓ ADREÇADA A TREBALLADORS/ES EN ACTIU O AUTÒNOMS/ES Data d'inici: 23 d'octubre de 2019 Data de finalització: 27 de novembre de 2019 Horari: Dimecres De 9:00 a 14:00 hores Lloc: Instal·lacions del SEOVT (C/Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt) FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page