top of page

Planificació Formativa 2019 per empreses


Des del Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes us fem arribar la planificació formativa 2019. Aquest 2019 apostem per una formació enfocada en el creixement empresarial, la potenciació de la competitivitat i l'eficàcia i us convidem a participar en les actuacions que es realitzaran. Per a més informació contacteu al 938415812 o al mcvt.empresa.seovt@mvalltenes.cat * Formació subvencionada per la Mancomunitat de la Vall del Tenes amb el suport de la Diputació de Barcelona. * Col·laboració de PIMEC per a la realització d'algunes de les activitats proposades.


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page