top of page

El pròxim 6 de març vine a compartir experiències!

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) ens plau convidar-vos a la Jornada Participativa de la Dona, que tindrà lloc el dimecres dia 6 de març al nou Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells (C/ Anna Mogas, nº 13) Enguany hem organitzat una jornada plena d’activitats, per commemorar, compartir i reivindicar l’important paper de la dona a la nostra societat. Al llarg del dia es faran diferents activitats en les quals podreu participar


Aforament limitat per a totes les activitats, inscripcions per a cadascuna clicant els següents enllaços:


Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page