top of page

ETS AUTÒNOM/A O TENS UNA EMPRESA? CONSOLIDA'T!

Vols augmentar les teves vendes? Millorar la productivitat? Dissenyar una campanya de marquèting? Ser més eficient?

T’oferim, 100% subvencionat, l’acompanyament d’un/a assessor/a personal per analitzar les teves fortaleses i àrees de millora i dissenyar plans d’acció per a impulsar el teu negoci. Formació específica (presencial i online).

Si ets autònom/a o tens una petita empresa, el program Consolida't és per a tu.

Vine a la sessió informativa dilluns 25 de febrer al SEOVT, a les 9:30. T 'explicarem tot el que el programa et pot oferir i presentarem exemples de bones pràctiques, amb un cas d'èxit en emprenedoria consolidat amb el suport del programa. Inscriu-te trucant al 93 841 58 12.

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page