top of page

Formació per empreses i emprenedors/es
Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) ens plau convidar-vos a la formació "Resolució de conflictes per augmentar la productivitat". Us oferim una formació dissenyada expressament per vosaltres, on us explicarem les tècniques més importants per potenciar les habilitats emocionals davant les situacions de conflicte a l’entorn laboral. D'altra banda, amb aquesta formació tindreu l'oportunitat de realitzar dues sessions de coaching in-company en les que us acompanyarem en la implementació dels coneixements adquirits. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page