Formació per empreses i emprenedors/es
Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) ens plau convidar-vos a la formació "Resolució de conflictes per augmentar la productivitat". Us oferim una formació dissenyada expressament per vosaltres, on us explicarem les tècniques més importants per potenciar les habilitats emocionals davant les situacions de conflicte a l’entorn laboral. D'altra banda, amb aquesta formació tindreu l'oportunitat de realitzar dues sessions de coaching in-company en les que us acompanyarem en la implementació dels coneixements adquirits. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • YouTube
 • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • Google Play icono social
 • YouTube