top of page

VII edició del programa Accelera el CreixementDes del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes participem un any més en la VII edició del programa Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut i subvencionat per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Les 250 empreses que han participat en les cinc edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena que mireu els vídeos testimonials, especialment el de l’empresa Grupal Art SL de Lliçà de Vall que va ser seleccionada per participar en la 4ª Edició en aquesta adreça: https://bit.ly/2jVpLSn.


Aquest programa es porta a terme des del 2012 amb 50 pimes per edició, incidint sobre els elements claus per al creixement de l’empresa:

 • La innovació

 • L’equip directiu

 • La comercialització

 • El desenvolupament de nous projectes i serveis

 • La internacionalització


En cas que la vostra empresa sigui una de les 50 seleccionades tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 70 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els vostres projectes de creixement. L’aportació de l’empresa serà només del 10% del cost total del programa (500€ + IVA). La resta queda subvencionat per Diputació de Barcelona i PIMEC.

El termini de presentació de les candidatures està obert fins el dia 4 de juny. Si esteu interessats/des ens podeu fer arribar la vostra candidatura per correu electrònic al Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes o trucant al 938415812.


Per a més informació del programa podeu consultar el web www.acceleraelcreixement.com o bé contactar amb nosaltres directament.

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • YouTube
 • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page