top of page

PLACES EXHAURIDES! Formació + Contractació: Fleca Ecològica (ECOVERITAS SA)

Benvolgut/da,

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) i l’Escola Pia Granollers, en col·laboració amb el Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, organitzem una formació especialitzada en fleca ecològica a mida de l’empresa ECOVERITAS SA pel seu nou centre logístic ubicat a Lliçà d’Amunt.

L’empresa compta amb més de 50 supermercats d’alimentació amb productes amb certificació ecològica repartits entre més de 15 municipis, així com botiga online que dona servei a més de 70.000 famílies. El nou centre compta amb 10.000m2 de superfície i 4 milions d’euros d’inversió, estarà operatiu a principis d’abril i, a més de magatzem, acollirà l’obrador en el qual es prepararà el pa i la brioixeria ecològica (fins ara estava situat a l’Hospitalet de Llobregat).

L’objectiu de la formació és capacitar a personal per l’especialització d’obrador ecològic, i a través del programa tindràs l’oportunitat d’accedir a:

 • 80 hores formatives en fleca ecològica i competències transversals

 • 80 hores de pràctiques a les instal·lacions de l’empresa

 • Possibilitat de contracte laboral estable

--> Horari i calendari (previst):

 • Teoria: Del 15 al 23 de març + del 3 al 19 d’abril (4h/d)

 • Horari de tardes (16 a 20h aprox.)

 • Pràctica: Del 6 al 27 d’abril (5h/d)

 • Horari matí o tarda en funció de les necessitats de l’empresa

El dia 12 de març es realitzarà una jornada de selecció amb una dinàmica de grup i una entrevista individual per part d’ECOVERITAS, per tal d’accedir a la formació. Un cop superada la formació l’empresa es compromet a la contractació de mínim el 50% de les persones participants capacitades amb un contracte inicial de 6 mesos (prorrogable a indefinit).

Si tens ganes d’aprendre una professió amb futur i al costat d’una empresa amb alt potencial de creixement, pots fer la sol·licitud d’accés al programa a través del formulari o trucant al 938415812, t’esperem!

* Aquesta formació està 100% subvencionada pel programa Incorpora de “La Caixa”

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • YouTube
 • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page