top of page

2a Edició Curs "Informàtica i atenció al client"(inscripció oberta)

Des de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, amb la col·laboració del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT), s’organitza la 2ª edició del curs “Informàtica i Atenció al Client”, que es desenvoluparà del 16 al 29 de novembre en horari de 9:15 a 13:15h a les instal·lacions del SEOVT (C/ Doctor Bonet n.1 baixos – 08186 Lliçà d’Amunt).

La formació consta de 40 hores, és 100% subvencionada per l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt i s’adreça a persones desocupades que vulguin potenciar els seus coneixements en l’entorn TIC pel que fa a eines digitals col·laboratives, xarxes socials en l’entorn professional i comunicació i treball virtual. Conjuntament es treballaran les competències i habilitats necessàries per l’atenció al client, per la gestió i reconducció de les queixes, així com per garantir la qualitat de servei.

La formació està plenament orientada a donar resposta a les necessitats de les empreses del territori i us pot aportar sens dubte un valor diferencial a l’hora de trobar feina. Si esteu interessats/des podeu fer inscripció a través del FORMULARI fins el divendres dia 10 de novembre i/o contactar-nos directament per més informació.

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page