top of page

7ª Ed. Programa de Coaching Empresarial i Executiu

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes engeguem una nova edició del Programa de Coaching Empresarial i Executiu, que començarà el proper 26 de setembre i estarà de nou 100% subvencionat per la Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona.

Aquest programa va dirigit tant a personal directiu com a equips de treball que vulguin potenciar les seves capacitats per millorar el seu desenvolupament a l’empresa. Es tracta d’un mètode d’acompanyament que es desenvolupa durant 5 sessions quinzenals d’entre 60 i 90 minuts a la pròpia empresa (finalització a finals de novembre).

Les inscripcions es podran fer del 15 al 22 de setembre. Si esteu interessats podeu contactar amb nosaltres directament (att. Antònia Medel).

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page