top of page

Aprèn a negociar de manera efectiva (edició anglès)


El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) organitza el curs pràctic en ANGLÈS “Aprèn a negociar de manera efectiva”, que es realitzarà durant els propers dies 12, 14 i 15 de desembre de 2016 en horari de 9 a 14h a les instal·lacions del propi SEOVT (15 hores en total).

Aquest taller està dirigit especialment tant per empresaris/es de petites i mitjanes empreses del territori com pels seus treballadors amb funcions comercials que vulguin millorar les seves habilitats comunicatives i de negociació en els processos d’internacionalització.

Des del SEOVT busquem donar solucions i alternatives específiques per tal d’oferir-vos solucions a tot allò que fa referència a les vostres empreses. Un dels aspectes més importants que cal tenir en compte en el dia a dia fa referència a les interrelacions i les habilitats comunicatives per tal de ser influents en les decisions i aconseguir tancar els millors acords, que poden aportar sense dubte un valor diferencial i competitiu important als vostres negocis.

La sessió anirà a càrrec d’Artur Massana de l’empresa Lead Learning Lab, MBA i professor col·laborador d’ESADE i formador de Barcelona Activa i Porta 22.

Seguirem l’aproximació de Harvard als processos de negociació: introduirem les tècniques i conceptes clau, però sobretot practicarem a través d’un seguit de casos reals que plantegen problemes de negociació quotidians en els contextos internacionals. Crearem un espai segur on els participants puguin practicar el seu anglès en situacions reals de negociació.

SESSIÓ 1:

 • Basic concepts i negotiation

 • Distributive (win-lose) versus integrative (win-win) negotiation

 • Strategies & tools for effective distributive negotiations

 • Becoming a hard positional bargainer

 • The four principles of distributive negotiations

SESSIÓ 2:

 • The communication challenge: being calm in the middle of the storm

 • It’s a matter of perspectives: negotiation & points of view

 • Communication tools in negotiation

 • The role of cultural differences in negotiation settings

SESSIÓ 3:

 • From bargaining over positions to focus on different interests

 • Invent options for mutual gain

 • Objective standards

El curs és 100% subvencionat per la Mancomunitat de la Vall del Tenes, la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/mQ85uCTze3EW4V6H3

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
 • Instagram
 • Facebook icono social
 • Wix Twitter page
 • Icono social LinkedIn
 • YouTube
 • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page