top of page

Finalització 1ª Edició: Programa de Coaching Empresarial i Executiu

La setmana passada va finalitzar la primera edició del Programa de Coaching Empresarial i Executiu engegat pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

El programa ha comptat amb la participació de 6 empreses de la Vall del Tenes amb 7 equips de treball i personal directiu amb l’objectiu de potenciar les seves capacitats per millorar el seu desenvolupament a l’empresa a través d'una major satisfacció i un millor rendiment i benestar dels seus col·laboradors.

S’han realitzat 5 sessions d’acompanyament de 90 minuts a cada empresa, on els objectius s’han establert a mida de les mateixes: des de la gestió d’equips o la gestió del temps a la millora de les habilitats directives o la conciliació de la vida personal i professional dels treballadors/es i/o empresaris/es.

El programa ha estat 100% subvencionat per la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona i, donat l’èxit de la primera edició, durant el present mes de maig està previst l’inici d’una segona edició del programa que finalitzarà al mes de juliol.

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page