Taller negociació i comunicació

8-May-2015

 

Taller per a empreses i emprenedors per a millorar les pròpies habilitats comunicatives i de negociació per tal de ser influents en les decisions i aconseguir tancar els millors acords. S’abordaran els principis bàsics i les estratègies de negociació, així com l’establiment i manteniment de relacions comunicatives eficients amb l’objectiu final que els/les assistents incorporin tècniques de relacions interpersonals que els permetin augmentar la seva efectivitat personal i laboral.

Please reload

Destacats

LA PROTECCIÓ DE DADES EN L'EMPRESA

02/03/2020

1/10
Please reload

 Novetats

February 14, 2020

Please reload

Please reload

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Mòvil 636 60 34 99