top of page

Coaching Empresarial i Executiu,

Donat l’èxit de la primera edició, des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes engeguem enguany la II Edició del Programa de Coaching Empresarial i Executiu, que començarà el proper dia 5 de maig i que de nou estarà 100% subvencionat per la Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un mètode d’acompanyament que es desenvolupa durant 5 sessions quinzenals de 90 minuts a la pròpia empresa (finalització el 7 de juliol).La Mancomunitat de la Vall del Tenes, a través del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT), organitza la segona edició del Programa de "Coaching Empresarial i Executiu", 100% subvencionat. Començarà el proper 5 de maig. Es tracta d’un mètode d’acompanyament que es desenvolupa durant 5 sessions quinzenals de 90 minuts a la pròpia empresa (finalització el 7 de juliol)

Aquest programa va dirigit tant a personal directiu com a equips de treball que vulguin potenciar les seves capacitats per millorar el seu desenvolupament a l’empresa.

Des del SEOVT busquem donar alternatives específiques per tal d’oferir-vos solucions a tot allò que fa referència a les vostres empreses. El coaching es un procés personalitzat i confidencial, aplicat a l’empresa per tal de millorar els seus resultats, a través d'una major satisfacció i un millor rendiment i benestar dels seus col·laboradors.

Els objectius clau del programa s’estableixen a mida per cada empresa, aquests són alguns exemples dels aspectes que es poden treballar:

- Potenciar el propi talent per assolir l’ excel·lència professional i personal.

- Millorar la gestió d’equips.

- Millorar la gestió del temps.

- Millorar la imatge personal i professional.

- Habilitat directives. Líder coach.

- Conciliar la seva vida personal i professional.

ETAPES DEL PROCÉS DE COACHING (Sessions de 90 minuts, in company)

1.- Contextualització del programa, definició dels objectius i resultats esperats.

2.-Punt de partida: establiment del procés de treball i metodologia.

3.- Anàlisis DAFO. Autoavaluació.

4.- Seguiment del pla d’acció.

5.- Valoració i avaluació dels resultats.

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page