top of page

MARKETING EMPRESARIAL LOW COST

La Mancomunitat de la Vall del Tenes, a través del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT), organitza el curs informàtic de formació pràctica gratuït “Màrqueting Empresarial Low Cost”, que es desenvoluparà del 16 al 20 de març en 5 sessions en horari de 9 a 13h a les instal·lacions del propi SEOVT.

Aquest programa està dirigit tant a emprenedors/es com a empreses de nova creació que vulguin potenciar les seves eines per desenvolupar un web propi, un sistema de comunicació comercial, el potencial de les xarxes socials, així com aprendre a planificar i gestionar la seva presència a Internet pel desenvolupament del propi negoci.

Des del SEOVT busquem donar solucions i alternatives específiques per tal d’oferir-vos solucions a tot allò que fa referència a les vostres empreses o idees de negoci. En el món actual les noves tecnologies són una peça clau de comunicació. És necessari introduir aquests mitjans en les estratègies de comunicació i màrqueting de les empreses. Aquest entorn ens permet estar presents a la seva vida, compartint contingut rellevant pels seus interessos.

I, per tal de tenir èxit, cal conèixer com gestionar la nostra presència i com podem assolir els nostres objectius.

Continguts del curs:

o Potenciar la nostre empresa utilitzant les noves eines 2.0

o Creació d’un esbós (wireframing) de la nostra pàgina o porfoli digital

o Conèixer el públic objectiu

o Les tres C’s: Contingut, Conversa, Compartir

o Eines low cost per la comunicació empresarial

o Campanya de màrqueting (Mailchimp)

Curs gratuït. Places limitades. Imprescindible confirmació d’inscripció.

Segueix-nos a les xarxes socials i descarrega't l'APP
  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
  • Google Play icono social
Destaquem...
Últimes entrades
bottom of page