Buscar
  • seovtvalltenes

NOVA PROGRAMACIÓ OCTUBRE-DESEMBRE

NOVA PROGRAMACIÓ OCTUBRE-DESEMBRE El nostre pla formatiu està dissenyat amb l’objectiu de MILLORAR i POTENCIAR la presència a les xarxes socials, millora de la GESTIÓ EMPRESARIAL i programes que aportin VALOR A L’EMPRESA, com el programa de Responsabilitat Social Empresarial-ODS, programa de COACHING i programa de PRÀCTIQUES empresarials. Si vols més informació o et vols inscriure a alguna de les formacions o programes, clica aquest enllaç.

10 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube