Buscar
  • seovtvalltenes

PRACTICA LA VENDA DE TU MATEIX A TRAVÉS DE L’ELEVATOR PITCH


L’Elevator Pitch és un discurs curt que et permetrà presentar idees aconseguint que destaquin com a atractives. Aprèn amb nosaltres a incorporar l’Elevator Pitch al teu currículum, estructurant una presentació breu de la teva trajectòria professional, treballant el teu objectiu i identificant els punts de valor, per aconseguir fer la candidatura més interessant i captar l’atenció de les persones seleccionadores. Dies: 28 i 29 de setembre Hora: 10:00 a 12:00 hores Plataforma: Google Meet Per poder participar en aquesta activitat és imprescindible que omplis i ens facis arribar:


- Fitxa de participant (envia-la al correu mcvt.fo.seovt@mvalltenes.cat) : Descarrega aquí

- Inscripció al formulari: https://forms.gle/pjm95nNcP2HSoixE8

25 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube