Buscar
  • seovtvalltenes

Webinar "Supera una entrevista de feina amb èxit"


Seguim sumant! "La Vall del Tenes no s'atura" ha tornat en format webinar! Vols saber quines preguntes et pots trobar en una entrevista? Quins aspectes valoren les empreses? T'explicarem els punts clau que has de tenir en compte per superar-la. Dia: 18 de juny Hora: 11:00 a 12:30 hores Plataforma: Cisco Weber Meetings T'enviarem la convocatòria de la sessió un dia abans al correu electrònic que ens indiquis en el formulari amb el botó per poder-te unir. Revisa que les dades que insertes en aquest formulari són correctes perquè t'arribi la convocatòria. És molt important que el mateix dia 18 de juny accedeixis els 5 minuts previs a l'hora d’inici. Formulari d’inscripció: https://forms.gle/9pharQZ7p6ZpmWi76

2 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube