Buscar
  • seovtvalltenes

Economia circular a la Vall del Tenes

Et convidem el proper 25 d’octubre de 9h30 a 10h30 a una xerrada de sensibilització sobre Economia Circular, tindrà lloc al Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes amb col·laboració de PIMEC, per conèixer què és l’Economia Circular i com optimizar l’aprofitament dels recursos, potenciant el desenvolupament sostenible de la societat.


L'economia circular planteja un canvi del model de la producció i consum global actual, cap a un desenvolupament sostenible com un aliat perfecte en el camí cap a la sostenibilitat empresarial, social i mediambiental.


Inscripcions


11 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube