Buscar
  • seovtvalltenes

Noves formacions a l'octubre


Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) organitzem la formació "Comptabilitat informatitzada" amb una durada de 40 hores i que es realitzarà a les instal·lacions de Lliçà d'Amunt dels dies 15 al 25 d'octubre en horari de 9:00 a 14:00. T’oferim la possibilitat de participar en l'activitat i que obtinguis nous recursos que millorin els teus coneixements: Aprendràs què és un programa informàtic de gestió administrativa i com treballar la comptabilitat en aquest entorn (obertura de comptes, operacions específiques, entrada d'assentaments, amortitzacions,...)

Escriu un mail a seovt@mvalltenes.cat o truca al 938415812 i demana més informació.


* És imprescindible tenir coneixements de comptabilitat per realitzar aquesta acció formativa

44 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube