Buscar
  • seovtvalltenes

Màrqueting Empresarial Low Cost

Aquest programa està dirigit tant a emprenedors/es com a empreses de nova creació o petita dimensió que vulguin potenciar les seves eines per desenvolupar un web propi, un sistema de comunicació comercial, el potencial de les xarxes socials, així com aprendre a planificar i gestionar la seva presència a Internet pel desenvolupament del propi negoci.

Es desenvoluparà del 30 de novembre al 3 de desembre, en horari de 9 a 13:30h a les instal·lacions del propi SEOVT (100% subvencionat per la Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona). Si esteu interessats/des en participar podeu contactar amb nosaltres directament per realitzar la inscripció.

5 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube