Buscar
  • seovtvalltenes

Taller negociació i comunicació


Taller per a empreses i emprenedors per a millorar les pròpies habilitats comunicatives i de negociació per tal de ser influents en les decisions i aconseguir tancar els millors acords. S’abordaran els principis bàsics i les estratègies de negociació, així com l’establiment i manteniment de relacions comunicatives eficients amb l’objectiu final que els/les assistents incorporin tècniques de relacions interpersonals que els permetin augmentar la seva efectivitat personal i laboral.

2 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube