Buscar
  • seovtvalltenes

Finalització 1ª Edició: Programa de Coaching Empresarial i Executiu

La setmana passada va finalitzar la primera edició del Programa de Coaching Empresarial i Executiu engegat pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

El programa ha comptat amb la participació de 6 empreses de la Vall del Tenes amb 7 equips de treball i personal directiu amb l’objectiu de potenciar les seves capacitats per millorar el seu desenvolupament a l’empresa a través d'una major satisfacció i un millor rendiment i benestar dels seus col·laboradors.

S’han realitzat 5 sessions d’acompanyament de 90 minuts a cada empresa, on els objectius s’han establert a mida de les mateixes: des de la gestió d’equips o la gestió del temps a la millora de les habilitats directives o la conciliació de la vida personal i professional dels treballadors/es i/o empresaris/es.

El programa ha estat 100% subvencionat per la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona i, donat l’èxit de la primera edició, durant el present mes de maig està previst l’inici d’una segona edició del programa que finalitzarà al mes de juliol.

2 vistas

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Telèfon 93 159 71 42

Mòbil 636 60 34 99

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • Wix Twitter page
  • Icono social LinkedIn
  • Google Play icono social
  • YouTube