PROGRAMES

Coaching Empresarial i Executiu

Coaching empresarial i executiu (9a Edició)

Des del SEOVT busquem donar alternatives específiques per tal d’oferir-vos solucions a tot allò que fa referència a les vostres empreses. El coaching és un procés personalitzat i confidencial, aplicat a l’empresa per tal de millorar els seus resultats, a través d’una major satisfacció i un millor rendiment i benestar dels seus col·laboradors.

Aquest programa va dirigit tant a personal directiu com a equips de treball que vulguin potenciar les seves capacitats per millorar el seu desenvolupament a l’empresa. Es tracta d’un mètode d’acompanyament que es desenvolupa durant 5 sessions quinzenals d’entre 60 i 90 minuts a les instal·lacions de l'empresa.

Durant el primer semestre d’enguany, van participar en el nostre programa de Coaching Executiu 7 empreses: 2 de Bigues i Riells, 1 de Lliçà d’Amunt, 3 de Lliçà de Vall i 1 de Granollers). L’objectiu d’aquest programa és potenciar les seves capacitats, millorar el desenvolupament professional a l’empresa, crear un pla d’acció per arribar a objectius empresarials, entre d’altres.

 

 

 

 

Responsabilitat Social i Empresarial (9a Edició)

El programa de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) a la Vall del Tenes és una EINA DE COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE, impulsada pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, dirigida a petites i mitjanes empreses.

L’RSE ha de formar part d’un plantejament estratègic dins de l’organització, de manera que creï valor a llarg termini i que acabi generant avantatges competitius perdurables en el temps per a l’empresa i els seus grups d’interès.

Aquest programa, cofinançat per la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de la Vall del Tenes, permetrà a les empreses identificar els avantatges que té per al seu desenvolupament la integració de les mesures contingudes en les estratègies d’RSE dins de les seves organitzacions, i d’altra banda, proveir a les petites i mitjanes empreses del territori, dels recursos i eines necessaris per poder implantar a les seves organitzacions una estratègia d’RSE que els permeti millorar la seva gestió.

 

  • Millora de la imatge de l’organització davant el client i la opinió pública.

  • Millor posició competitiva davant altres empreses similars, que no subscriuen cap tipus d’RSE.

  • Millora de la imatge davant els seus integrants. Això es tradueix en un augment de la satisfacció, i per tant, millores en el rendiment i la productivitat.

La formació té una durada de 5 mesos, amb una sessió de treball al mes de forma presencial, sessions virtuals de seguiment i visites a les empreses per part del consultor expert.

Alguns dels seus beneficis són:

Accelera el creixement (7a Edició)

“Accelera el Creixement” és un programa d’alt rendiment que té com a objectiu dissenyar i implementar el projecte de creixement i consolidació de les empreses. Dintre del programa diferents experts i consultors acompanyaran i definiran un programa de creixement empresarial. Té una durada de 9 mesos i més de 70 hores de suport i seguiment a l’empresa.

50 pimes de la demarcació de Barcelona han estat escollides per participar en la 8a edició del programa, organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona, entre les quals hi ha una empresa de Bigues i Riells, Masservice, que va presentar i gestionar la seva candidatura de la mà del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

En aquesta edició participen 32 ens locals de la demarcació, entre les quals es troba el SEOVT com a Centre Local de Servei a les Empreses que donaran suport i seguiment durant tot el programa, juntament amb la delegació de PIMEC.

Més informació: http://www.acceleraelcreixement.com/

Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes

C/ Dr. Bonet 1. Lliçà d'Amunt

mcvt.seovt@mvalltenes.cat

Telèfon 93 841 58 12

Mòvil 636 60 34 99